Rreth Nesh

Kompania jone

Kush jemi ne?

Pergjegjesite

Agjensia jone ka përgjegjësitë: Drejton gjenerimin e klientit për të blerë, shitur dhe marrë me qira një pronë. Këshillimin i klientëve për kushtet e tregut, çmimet dhe hipotekat. Zhvillimi i një çmimi konkurrues tregu duke krahasuar pronat.
0 +
Objekte te shitura
0 +
Kliente te kenaqur
0 +
Objekte te lshuara me qera
0 +
Shpallje te regjistruara

Krahasimi