LOKALET ME QIRA MAGJISTRALJA PRISHTINË-MITROVICË

Me qira

Ofrohen lokalet me qira në Magjistralen Prishtinë-Mitrovicë Lokalet janë të ndara në dy kate: -Bodrumi i cili është me hyrje të veçantë dhe ka sipërfaqe 1000m². -Përdhesa e cila posedonë ndriçim natyral,parking të mjaftueshëm,dy banjo dhe hapsirë pune me sipërfaqe 1000m². -Kati i 1-rë i cili posedonë tre depo,katër banjo si dhe terasë përreth lokalit,ndriçim …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/lokalet-me-qira-magjistralja-prishtine-mitrovice/"> <span class="screen-reader-text">LOKALET ME QIRA MAGJISTRALJA PRISHTINË-MITROVICË</span> Read More »</a></p>