BIZNES NË SHITJE NË RRUGËN B

Për shitje

Ofrohet për shitje biznesi në Rrugen B Lokali ndodhet në zonen më të frekuentuar të qytetit, Lokali posedon 260m2 dhe është i gateshëm për punë, Qmimi i diskutueshem Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 [+Whats App & Viber] 📧 info@fenix-ks.com …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/biznes-ne-shitje-ne-rrugen-b/"> <span class="screen-reader-text">BIZNES NË SHITJE NË RRUGËN B</span> Read More »</a></p>

260 m2
OBJEKT AFARIST ME QERA NË VETERNIK

Me qira

Ofrohet per qera objekti afarist me sipërfaqe totale 3611m2 me lokacion ne Veternik (500 metra nga rrethi i flamurit). Ky lokacion është jashtëzakonisht i përshtatshëm dhe i favorshëm, i cili ka gasje të shpejtë ne rrugët kryesore të kryeqytetit dhe në autostrade. Vlen të ceket që në të dy anet e objektit ndodhet stacioni per …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/objekt-afarist-me-qera-ne-veternik/"> <span class="screen-reader-text">OBJEKT AFARIST ME QERA NË VETERNIK</span> Read More »</a></p>

3,611 m2
SHTËPI NË SHITJE TE LAGJJA E ARTË, MATIÇAN

Për shitje

Shtëpia gjendet në lagjen “Lagjja e Artë” lagje kjo e cila është në Matiçan dhe ka 540m2 , e cila është ndërtuar nga kompania e ndërtimit ART Construction, me vetëm 9 shtëpi në lagje e me infrastrukturë dhe investim ekskluziv, ku përfshihet fasada, dritare të prodhuara nga Binni, sistem të ngrohjes dhe ftohjes me pompë …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/shtepi-ne-shitje-te-lagjja-e-arte-matican/"> <span class="screen-reader-text">SHTËPI NË SHITJE TE LAGJJA E ARTË, MATIÇAN</span> Read More »</a></p>

540 m2
3
4
PENT HOUSE NË SHITJE NË RRUGËN C

Për shitje

Ofrohet Pent House për shitje e cila ndodhet ne rrugen C katin e 6. Pent House posedon një sipërfaqe prej 114m2 dhe terasë me sipërfaqe prej 50m2 një organizim dhe hapsirë shumë të përshtatshëm për jetesë. Ndërtuesi është kompania “C.C Company” kompani kjo e cila fushëveprimin e ka të përqendruar në investime kapitale, e specializur …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/pent-house-ne-shitje-ne-rrugen-c/"> <span class="screen-reader-text">PENT HOUSE NË SHITJE NË RRUGËN C</span> Read More »</a></p>

114 m2
3
2
APARTAMENT NË SHITJE TE “BENI DONA”, LAKRISHTE

Për shitje

Ofrojmë banesën për shitje me sipërfaqe 103,43 m2 e cila ndodhet në kompleksin “Beni Dona” në lagjen Lakrishte e cila lidhë shumë rrugë të qytetit të Prishtinës dhe gjithashtu njëra prej rrugëve më të frekuentuara. Banesa ndodhet në katin e 9 – të dhe ka këtë rënditje: Qëndrimi ditorë, Kuzhina dhe tryezaria, Dy dhoma të …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/apartament-ne-shitje-te-beni-dona-lakrishte/"> <span class="screen-reader-text">APARTAMENT NË SHITJE TE “BENI DONA”, LAKRISHTE</span> Read More »</a></p>

103.43 m2
2
1
APARTAMENT NË SHITJE TE KODRINA TE MATI 1, TIPI B

Për shitje

Ofrohen banesat për shitje te cilat ndodhen te Mati 1 tek kodrina, “Tipi B Lamella 4” Ndërtuesi është kompania “T-Konstruksion” Kanë një organizim dhe hapsirë shumë të përshtatshëm për jetesë. Banesa posedon një sipërfaqe prej 107m2 dhe ka këtë ndarje: Qëndrimi ditorë, Kuzhina, Holli, Tre dhoma të gjumit, Banjo, Wc, Koridori, Terasa 2.615 m2. Qmimi …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/apartament-ne-shitje-te-kodrina-te-mati-1-tipi-b/"> <span class="screen-reader-text">APARTAMENT NË SHITJE TE KODRINA TE MATI 1, TIPI B</span> Read More »</a></p>

107 m2
3
1
APARTAMENT NË SHITJE TE KODRINA TE MATI 1, TIPI C

Për shitje

Ofrohen banesat për shitje te cilat ndodhen te Mati 1 tek kodrina, “Tipi C Lamella 4” Ndërtuesi është kompania “T-Konstruksion” Kanë një organizim dhe hapsirë shumë të përshtatshëm për jetesë.   Banesa posedon një sipërfaqe prej 88.8 m2 dhe ka këtë ndarje: Qëndrimi ditorë, Kuzhina, Dy dhomë të gjumit, Banjo, Wc, Koridori, Terasa 2.634 m2. …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/apartament-ne-shitje-te-kodrina-te-mati-1-tipi-c/"> <span class="screen-reader-text">APARTAMENT NË SHITJE TE KODRINA TE MATI 1, TIPI C</span> Read More »</a></p>

88.8 m2
2
1
APARTAMENT NË SHITJE TE KODRINA TE MATI 1, TIPI D

Për shitje

Ofrohen banesat për shitje te cilat ndodhen te Mati 1 tek kodrina, “Tipi D Lamella 4” Ndërtuesi është kompania “T-Konstruksion” Kanë një organizim dhe hapsirë shumë të përshtatshëm për jetesë.   Banesa posedon një sipërfaqe prej 79.95m2 dhe ka këtë ndarje: Qëndrimi ditorë, Kuzhina, Dy dhomë të gjumit, Banjo, Wc, Koridori, Terasa 2.328 m2.   …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/apartament-ne-shitje-te-kodrina-te-mati-1-tipi-d/"> <span class="screen-reader-text">APARTAMENT NË SHITJE TE KODRINA TE MATI 1, TIPI D</span> Read More »</a></p>

79.95 m2
2
1
APARTAMENT NË SHITJE NË RRUGËN C

Për shitje

Ofrohet banesa për shitje e cila ndodhet ne rrugën C, në katin e 7. Banesa posedon një sipërfaqe prej 101.08 m2 me një organizim dhe hapsirë shumë të përshtatshme për jetesë.   Ndërtuesi është kompania “C.C Company”, kompani kjo e cila fushëveprimin e ka të përqendruar në investime kapitale, e specializuar për ndërtim dhe projektim, …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/apartament-ne-shitje-ne-rrugen-c/"> <span class="screen-reader-text">APARTAMENT NË SHITJE NË RRUGËN C</span> Read More »</a></p>

101.08 m2
3
1
APARTAMENT NË SHITJE NË MARIGONA HILL

Për shitje

Marigona Hill, lagje e cila do të ofrojë dhe sjell tek ne atë çka Prishtinës i ka munguar, ndërtim i kombinimit të jetës moderne dhe të digjitalizuar me gjelbërim në përputhshmëri me natyrën, të inspiruar nga kultura japoneze, ku prioritet ka qetësia dhe jeta e shëndetshme. Jetesa në Qendër dhe të kemi çdo gjë afër …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/apartament-ne-shitje-ne-marigona-hill/"> <span class="screen-reader-text">APARTAMENT NË SHITJE NË MARIGONA HILL</span> Read More »</a></p>

116.8 m2
2
1
APARTAMENT NË SHITJE NË KOMPLEKSIN “ALBANICA RESIDENCE”

Për shitje

Ofrohet apartamenti në shitje në lagjen Prishtina e Re në Residencën Albanica në një vend ideal për jetesë, një nga lagjet më atraktive të qytetit, pak minuta larg rrugëve kryesore dhe objekteve më të rëndësishme të qytetit. Albanica Residence është projektuar për të ofruar cilësi të lartë, komoditet dhe gjithçka që ju nevojitet për një …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/apartament-ne-shitje-ne-kompleksin-albanica-residence/"> <span class="screen-reader-text">APARTAMENT NË SHITJE NË KOMPLEKSIN “ALBANICA RESIDENCE”</span> Read More »</a></p>

104.75 m2
2
1
APARTAMENT NË SHITJE NË PEJTON

Për shitje

Ofrohet banesa në shitje në kompleksin afaristo-banesor “Prishtina City Center” në lagjen Lakrishte, si një lagje me akses dhe lidhje me të gjithë qytetin që i jep epitetin objektit të quhet si objekti me poziten më të mirë të qytetit në zemër të Prishtinës. Kompleks i cilësuar si ideal i së ardhmës në Prishtinë me …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/apartament-ne-shitje-ne-pejton/"> <span class="screen-reader-text">APARTAMENT NË SHITJE NË PEJTON</span> Read More »</a></p>

181.2 m2
3
3