TERRACIER NË SHITJE

Për shitje

TERRACIER NË SHITJE

Me marreveshje

Ofrohet për shitje Terracier me sipërfaqe 224.5m² banim dhe 73.8m² terasë ndodhet në lagjen Marigona Hill. Për një nivel të lartë të jetesës. Një projektim i tillë kaq i kujdesshëm që ruan gjelbërimin aktual dhe ndërlidh ndërtimin me natyrën duke e bërë pjesë të saj. Ambientet e Marigona Hill do të përbëhen nga parqe me …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/terracier-ne-shitje/"> <span class="screen-reader-text">TERRACIER NË SHITJE</span> Read More »</a></p>

PENTHOUSE ME QIRA AKTASH

Me qira

PENTHOUSE ME QIRA AKTASH

Me marreveshje

Ofrohet Pent House me qira Super-Moderne, Duplex në zemer të Prishtines. Ndodhet në lagjen Aktash afër selise se OSBE-së. Pent House ka një siperfaqe prej 160m2 banim plus 130m2 teras në qati. Kati i 12-të Pent House ka këte renditje: Sallon, Kuzhinë, Katër dhoma gjumi, Një dhomë gjumi me një banjo, Një banjo, Nje tualet, …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/penthouse-me-qira-aktash/"> <span class="screen-reader-text">PENTHOUSE ME QIRA AKTASH</span> Read More »</a></p>

160 m2
APARTAMENT ME QERA ARBËRI

Me qira

  Apartament me qera Arbëri Dragodan ndodhet ne katin e 2. Apartamenti ndodhet te fivestar dhe ka një organizim dhe hapësirë shumë të përshtatshme për banim,me një cilesi dhe arkitekture përfekte. Apartamenti ka këtë hapesire dhe ndarje: Salloni me kuzhinë, Dy dhoma gjumi, Koridor, Një banjo, Një ballkon. Apartamenti posedon edhe garazhen.     Cmimi …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/apartament-me-qera-arberi/"> <span class="screen-reader-text">APARTAMENT ME QERA ARBËRI</span> Read More »</a></p>

2
1
APARTAMENT NË SHITJE TE “BENI DONA”, LAKRISHTE

Për shitje

Ofrojmë banesën për shitje me sipërfaqe 103,43 m2 e cila ndodhet në kompleksin “Beni Dona” në lagjen Lakrishte e cila lidhë shumë rrugë të qytetit të Prishtinës dhe gjithashtu njëra prej rrugëve më të frekuentuara. Banesa ndodhet në katin e 9 – të dhe ka këtë rënditje: Qëndrimi ditorë, Kuzhina dhe tryezaria, Dy dhoma të …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/apartament-ne-shitje-te-beni-dona-lakrishte/"> <span class="screen-reader-text">APARTAMENT NË SHITJE TE “BENI DONA”, LAKRISHTE</span> Read More »</a></p>

103.43 m2
2
1
APARTAMENT NË SHITJE TE KODRINA TE MATI 1, TIPI B

Për shitje

Ofrohen banesat për shitje te cilat ndodhen te Mati 1 tek kodrina, “Tipi B Lamella 4” Ndërtuesi është kompania “T-Konstruksion” Kanë një organizim dhe hapsirë shumë të përshtatshëm për jetesë. Banesa posedon një sipërfaqe prej 107m2 dhe ka këtë ndarje: Qëndrimi ditorë, Kuzhina, Holli, Tre dhoma të gjumit, Banjo, Wc, Koridori, Terasa 2.615 m2. Qmimi …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/apartament-ne-shitje-te-kodrina-te-mati-1-tipi-b/"> <span class="screen-reader-text">APARTAMENT NË SHITJE TE KODRINA TE MATI 1, TIPI B</span> Read More »</a></p>

107 m2
3
1
APARTAMENT NË SHITJE TE KODRINA TE MATI 1, TIPI C

Për shitje

Ofrohen banesat për shitje te cilat ndodhen te Mati 1 tek kodrina, “Tipi C Lamella 4” Ndërtuesi është kompania “T-Konstruksion” Kanë një organizim dhe hapsirë shumë të përshtatshëm për jetesë.   Banesa posedon një sipërfaqe prej 88.8 m2 dhe ka këtë ndarje: Qëndrimi ditorë, Kuzhina, Dy dhomë të gjumit, Banjo, Wc, Koridori, Terasa 2.634 m2. …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/apartament-ne-shitje-te-kodrina-te-mati-1-tipi-c/"> <span class="screen-reader-text">APARTAMENT NË SHITJE TE KODRINA TE MATI 1, TIPI C</span> Read More »</a></p>

88.8 m2
2
1
APARTAMENT NË SHITJE TE KODRINA TE MATI 1, TIPI D

Për shitje

Ofrohen banesat për shitje te cilat ndodhen te Mati 1 tek kodrina, “Tipi D Lamella 4” Ndërtuesi është kompania “T-Konstruksion” Kanë një organizim dhe hapsirë shumë të përshtatshëm për jetesë.   Banesa posedon një sipërfaqe prej 79.95m2 dhe ka këtë ndarje: Qëndrimi ditorë, Kuzhina, Dy dhomë të gjumit, Banjo, Wc, Koridori, Terasa 2.328 m2.   …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/apartament-ne-shitje-te-kodrina-te-mati-1-tipi-d/"> <span class="screen-reader-text">APARTAMENT NË SHITJE TE KODRINA TE MATI 1, TIPI D</span> Read More »</a></p>

79.95 m2
2
1
APARTAMENT NË SHITJE NË RRUGËN C

Për shitje

Ofrohet banesa për shitje e cila ndodhet ne rrugën C, në katin e 7. Banesa posedon një sipërfaqe prej 101.08 m2 me një organizim dhe hapsirë shumë të përshtatshme për jetesë.   Ndërtuesi është kompania “C.C Company”, kompani kjo e cila fushëveprimin e ka të përqendruar në investime kapitale, e specializuar për ndërtim dhe projektim, …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/apartament-ne-shitje-ne-rrugen-c/"> <span class="screen-reader-text">APARTAMENT NË SHITJE NË RRUGËN C</span> Read More »</a></p>

101.08 m2
3
1
APARTAMENT NË SHITJE NË MARIGONA HILL

Për shitje

Marigona Hill, lagje e cila do të ofrojë dhe sjell tek ne atë çka Prishtinës i ka munguar, ndërtim i kombinimit të jetës moderne dhe të digjitalizuar me gjelbërim në përputhshmëri me natyrën, të inspiruar nga kultura japoneze, ku prioritet ka qetësia dhe jeta e shëndetshme. Jetesa në Qendër dhe të kemi çdo gjë afër …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/apartament-ne-shitje-ne-marigona-hill/"> <span class="screen-reader-text">APARTAMENT NË SHITJE NË MARIGONA HILL</span> Read More »</a></p>

116.8 m2
2
1
APARTAMENT NË SHITJE NË KOMPLEKSIN “ALBANICA RESIDENCE”

Për shitje

Ofrohet apartamenti në shitje në lagjen Prishtina e Re në Residencën Albanica në një vend ideal për jetesë, një nga lagjet më atraktive të qytetit, pak minuta larg rrugëve kryesore dhe objekteve më të rëndësishme të qytetit. Albanica Residence është projektuar për të ofruar cilësi të lartë, komoditet dhe gjithçka që ju nevojitet për një …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/apartament-ne-shitje-ne-kompleksin-albanica-residence/"> <span class="screen-reader-text">APARTAMENT NË SHITJE NË KOMPLEKSIN “ALBANICA RESIDENCE”</span> Read More »</a></p>

104.75 m2
2
1
APARTAMENT NË SHITJE NË PEJTON

Për shitje

Ofrohet banesa në shitje në kompleksin afaristo-banesor “Prishtina City Center” në lagjen Lakrishte, si një lagje me akses dhe lidhje me të gjithë qytetin që i jep epitetin objektit të quhet si objekti me poziten më të mirë të qytetit në zemër të Prishtinës. Kompleks i cilësuar si ideal i së ardhmës në Prishtinë me …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/apartament-ne-shitje-ne-pejton/"> <span class="screen-reader-text">APARTAMENT NË SHITJE NË PEJTON</span> Read More »</a></p>

181.2 m2
3
3