BANESË ME QIRA MATI 1

Me qira

BANESË ME QIRA MATI 1

Me marreveshje

  Ofrohet banesë me qira në lagjen Mati 1. Banesa gjendet në katin e 3-të si dhe ka këtë rënditje: Sallon me kuzhinë, Një dhomë gjumi, Banjo, Ballkon. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 [+Whats App & …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-me-qira-mati-1-3/"> <span class="screen-reader-text">BANESË ME QIRA MATI 1</span> Read More »</a></p>

BANESË ME QIRA MATI 1

Me qira

BANESË ME QIRA MATI 1

Me marreveshje

  Ofrohet banesë me qira Mati 1 Rruga”Ndue Perlleshi”. Banesa gjendet në katin e 1-rë me sipërfaqe 100m2 si dhe ka këtë rënditje: Sallon, Kuzhinë me tryezari, Dy dhoma gjumi, Banjo, WC, Depo, Ballkon. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-me-qira-mati-1-2/"> <span class="screen-reader-text">BANESË ME QIRA MATI 1</span> Read More »</a></p>

BANESË ME QIRA RRUGA B

Me qira

BANESË ME QIRA RRUGA B

Me marreveshje

Ofrohet me qira banesë në Rrugën B,mbrapa Maxi 24h ndërtuar nga “Alb Vizion”. Banesa ka këtë renditje: Sallon me kuzhinë, Dy dhoma të gjumit, Një banjo, Dy ballkona. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 [+Whats App & …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-me-qira-rruga-b-9/"> <span class="screen-reader-text">BANESË ME QIRA RRUGA B</span> Read More »</a></p>

BANESË ME QIRA TOPHANE

Me qira

BANESË ME QIRA TOPHANE

Me marreveshje

Ofrohet banesë me qira në Tophane. Banesa gjendet në katin e 8-të dhe ka këtë rënditje: Sallon me kuzhinë, Dy dhoma gjumi, Banjo, Ballkon. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 [+Whats App & Viber] 📧 info@fenix-ks.com 🌐 …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-me-qira-tophane/"> <span class="screen-reader-text">BANESË ME QIRA TOPHANE</span> Read More »</a></p>

BANESË ME QIRA LAGJJA E SPITALIT

Me qira

  Ofrohet banesë me qira në Lagjen e Spitalit , Rr”Holger Petersen” objekti Vëllezërit Asllani. Banesa gjendet në katin e 5-të dhe ka këtë rënditje: Sallon me kuzhinë, Dy dhoma gjumi Banjo, WC, Shpajz, Ballkon. Banesa posedon garazh dhe depo në -1, të cilat ofrohen së bashku me banes në të njejtin çmim. Nxemja është …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-me-qira-lagjja-e-spitali/"> <span class="screen-reader-text">BANESË ME QIRA LAGJJA E SPITALIT</span> Read More »</a></p>

BANESË ME QIRA ARBËRI

Me qira

BANESË ME QIRA ARBËRI

Me marreveshje

Ofrohet banesa me qira në lagjen Arbëria, përballë Minimax-it. Ka një sipërfaqe të shfrytëzueshme prej 90m² ndërsa ndodhet në katin e 3-të. Banesa posedon kushte tejet të mira dhe është e organizuar mirë me mobilje të reja dhe elegante. Objekti banesor ku ndodhet banesa posedon ashensor funksional kurse sistemi i ngrohjes është me energji elektrike. …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-me-qira-arberi-19/"> <span class="screen-reader-text">BANESË ME QIRA ARBËRI</span> Read More »</a></p>

BANESË ME QIRA BREGU I DIELLIT

Me qira

Ofrohet banesë me qira në Bregun e Diellit. Banesa gjendet në katin e 4-të(nuk posedon lift) , si dhe ka këtë rënditje: Sallon me kuhzinë, Një dhomë gjumi, Banjo, Ballkon me qasje nga te dy dhomat me pamje nga parku i baneses. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-me-qira-bregu-i-diellit-14/"> <span class="screen-reader-text">BANESË ME QIRA BREGU I DIELLIT</span> Read More »</a></p>

BANESË ME QIRA LAGJJA E MUHAXHERËVE

Me qira

Ofrohet banesë me qira në lagjen e Muhaxherëve, në objektin Trio, objekt ky i ndërtuar nga kompania e ndërtimit Trio Construction, me standarde të larta ndërtimi, dritare me 3 xhama, 2 ashensorë, hapësira të përbashkëta dhe gjelbrim. Banesa ështe tërësisht e renovuar dhe e mobiluar me mobilje moderne, ka gjithsej 96m2 sipërfaqe, ngrohje qëndrore me …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-me-qira-lagjja-e-muhaxhereve-2/"> <span class="screen-reader-text">BANESË ME QIRA LAGJJA E MUHAXHERËVE</span> Read More »</a></p>

BANESË ME QIRA RRUGA B

Me qira

BANESË ME QIRA RRUGA B

Me marreveshje

Ofrohet banesë me qira tek Rruga B prapa Heb’s. Banesa është 70m2, e cila gjendet ne katin e pestë , posedon: Sallon me kuzhinë, Dy dhoma gjumi, Banjo, Ballkon. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 [+Whats App …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-me-qira-rruga-b-8/"> <span class="screen-reader-text">BANESË ME QIRA RRUGA B</span> Read More »</a></p>

BANESË ME QIRA ULPIANË

Me qira

BANESË ME QIRA ULPIANË

Me marreveshje

Ofrohet banesa me qira në Ulpianë , mbrapa aleances. Banesa gjendet në katin e 3-të dhe ka këtë rënditje: Sallon me kuzhinë, Dy dhoma gjumi, Banjo, Ballkon. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 [+Whats App & Viber] …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-me-qira-ulpiane-9/"> <span class="screen-reader-text">BANESË ME QIRA ULPIANË</span> Read More »</a></p>

BANESË ME QIRA BREGU I DIELLIT

Me qira

Ofrohet banesa me qira afër Royal Mall në Bregun e Diellit. Banesa gjendet në katin e 1-rë me një sipërfaqe 105m2 e cila posedon: Sallon, Kuzhinë, Dy dhoma gjumi, Banjo, WC, Shpajz, Ballkon. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-me-qira-bregu-i-diellit-13/"> <span class="screen-reader-text">BANESË ME QIRA BREGU I DIELLIT</span> Read More »</a></p>

BANESË ME QIRA ARBËRI

Me qira

BANESË ME QIRA ARBËRI

Me marreveshje

Ofrohet banesë me qira në Arbëri afër komunes së re,tek objekti i “ACG”.Gjendet në katin e 1-rë dhe ka këtë renditje: Sallon, Kuzhinë, Dy dhoma gjumi, Një banjo, Shpajz, Ballkon. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 [+Whats …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-me-qira-arberi-18/"> <span class="screen-reader-text">BANESË ME QIRA ARBËRI</span> Read More »</a></p>

BANESË ME QIRA QENDËR

Me qira

BANESË ME QIRA QENDËR

Me marreveshje

Ofrohet banesa me qira në qender të qytetit tek Hotel Siriusi. Banesa gjendet ne katin e 3-të me ashensor , si dhe ka këtë rënditje: Sallon me kuzhinë, Një dhome gjumi, Banjo, Ballkon, Nxemja qendrore është me termokos. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-me-qira-qender-3/"> <span class="screen-reader-text">BANESË ME QIRA QENDËR</span> Read More »</a></p>

BANESË ME QIRA DARDANI

Me qira

BANESË ME QIRA DARDANI

Me marreveshje

Banesë – Garsoniere me qira “Mbi Kurriz” në lagjen “Dardania” Banesa është në katin e 3, ka sipërfaqe prej 40m² me këtë renditje: -Dhomë dite/Gjumi -Kuzhinë -Banjo. * Me nxemje qëndrore të qytetit (Termokos) Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-me-qira-dardani-3/"> <span class="screen-reader-text">BANESË ME QIRA DARDANI</span> Read More »</a></p>

BANESË ME QIRA ULPIANË

Me qira

BANESË ME QIRA ULPIANË

Me marreveshje

Ofrohet banesë me qira në Ulpianë. Banesa gjendet në katin e 3-të dhe posedon: Sallon me kuzhinë, Dy dhoma gjumi, Banjo, Ballkon. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 [+Whats App & Viber] 📧 info@fenix-ks.com 🌐 www.fenix-ks.com Bulevardi …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-me-qira-ulpiane-8/"> <span class="screen-reader-text">BANESË ME QIRA ULPIANË</span> Read More »</a></p>

1 2 9