BANESË NË SHITJE MATI-1

Për shitje

BANESË NË SHITJE MATI-1

Me marreveshje

Ofrohet për shitje banesa në Kompleksin “Rukolli 6” në Mati 1 Kompleksi Rukolli 6 është duke u ndërtuar nga investitorët R&Rukolli , kompleksi është i përbërë nga 2 Lamela A dhe B, gjithashtu ka qasje të lehtë në Rrugën C. Kompleksi plotëson të gjitha kushtet për banim si hapësira të përbashkëta, parking te mjaftueshëm dhe …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-ne-shitje-mati-1-10/"> <span class="screen-reader-text">BANESË NË SHITJE MATI-1</span> Read More »</a></p>

BANESË NË SHITJE MATI-1

Për shitje

BANESË NË SHITJE MATI-1

Me marreveshje

Ofrohet për shitje banesa në Kompleksin “Rukolli 6” në Mati 1 Kompleksi Rukolli 6 është duke u ndërtuar nga investitorët R&Rukolli , kompleksi është i përbërë nga 2 Lamela A dhe B, gjithashtu ka qasje të lehtë në Rrugën C. Kompleksi plotëson të gjitha kushtet për banim si hapësira të përbashkëta, parking te mjaftueshëm dhe …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-ne-shitje-mati-1-9/"> <span class="screen-reader-text">BANESË NË SHITJE MATI-1</span> Read More »</a></p>

BANESË NË SHITJE MUHARREM FEJZA

Për shitje

Ofrohet banesa për shitje në Muharrem Fejza. Objekti është projektuar në detale me sisteme akustike dhe termike. Gjithashtu me materiale kualitative tek dyshemet, muret dhe tavanet. Banesa ka një siperfaqe 72.6m2 dhe ka këtë rënditje: -Dhoma e ditës, -Kuzhina, -Dy dhoma gjumi, -Banjo, -Wc, -Terase, -Depo. Me fletë poseduese. Çmimi me marrëveshje Për informata më …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-ne-shitje-muharrem-fejza-14/"> <span class="screen-reader-text">BANESË NË SHITJE MUHARREM FEJZA</span> Read More »</a></p>

BANESË NË SHITJE BREGU I DIELLIT

Për shitje

Ofrohet për shitje Banesa (Penthouse) në afersi të Royal Mall. Banesa ka një siperfaqe 257m2 hapesirë të brendshme 167m2 dhe terasa 90m2 ndodhet në katin e 7-të dhe ka këtë rënditje: -Sallon & Kuzhine & Tryezari, -Master Badroom (Dhome gjumi me tualet) -Koridor, -Dy dhoma te gjumit, -Banjo/WC, -Terase. Banesa është e gatshme me te …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-ne-shitje-bregu-i-diellit-14/"> <span class="screen-reader-text">BANESË NË SHITJE BREGU I DIELLIT</span> Read More »</a></p>

BANESË NË SHITJE RRUGA C

Për shitje

Ofrohet për shitje banesë në Rrugen C. Banesa ndodhet në rrugen Ndue Përlleshi ka një siperfaqe 82m2 dhe ka këtë rënditje: -Salloni me kuzhinë, -Dy dhoma të gjumit, -Koridor, -Banjo/WC, -Terase. Kontrata bëhet tek noteri. Çmimi me marrëveshje. Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-ne-shitje-rruga-c-9/"> <span class="screen-reader-text">BANESË NË SHITJE RRUGA C</span> Read More »</a></p>

BANESË NË SHITJE MUHARREM FEJZA

Për shitje

Ofrohet banesa për shitje në afersi të Rruges B , ndodhet në rrugen Jakove Xoxa. Objekti është projektuar në detale me sisteme akustike dhe termike. Gjithashtu me materiale kualitative tek dyshemete, muret dhe tavanet. Banesa ka një siperfaqe 98.2m2 dhe ka këtë rënditje: -Dhoma e ditë, -Kuzhinë , -Dy dhoma të gjumit (Njera dhomë me …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-ne-shitje-muharrem-fejza-13/"> <span class="screen-reader-text">BANESË NË SHITJE MUHARREM FEJZA</span> Read More »</a></p>

BANESË NË SHITJE BREGU I DIELLIT

Për shitje

Ofrohet për shitje banesa 135m²,Kati III, në Lagjen Bregu i Diellit pranë ambulantes apo shkolles fillore “Ismail Qemali”,banesa është e renovuar dhe e mobiluare me shumë shije ,gjindet në një pozicion shumë të përshtatshëm banimi,pranë rrugës kryesore,banesa ka pamje para dhe mbrapa objektit Banesa ka këtë rënditje: -Dhoma e dites, -Kuzhinë, -Tre dhoma gjumi, -Dy …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-ne-shitje-bregu-i-diellit-13/"> <span class="screen-reader-text">BANESË NË SHITJE BREGU I DIELLIT</span> Read More »</a></p>

BANESË NË SHITJE TOPHANE

Për shitje

Ofrohen për shitje 2 Banesa 87.60m² dhe 89.0m2 në Tophane në Kompleksin “Labi Com”. Banesat gjendën në katin e 4-të dhe 6-të në një zonë mjaftë të mirë të qytetit. Banesat kanë hapsirë të mjaftueshme dhe të përshtatshme për banim, si dhe parking të mjaftueshëm në oborr të kompleksit. Si dhe kanë këtë rënditje: -Dhoma …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-ne-shitje-tophane-4/"> <span class="screen-reader-text">BANESË NË SHITJE TOPHANE</span> Read More »</a></p>

BANESË NË SHITJE BREGU I DIELLIT

Për shitje

Ofrohet banesa për shitje në Bregun e Diellit te banesat e bardha. Banesa posedon një sipërfaqe prej 52 m2 dhe ka këtë rënditje: -Dhoma e dites, -Kuzhinë, -Dy dhoma gjumi, -Koridor, -Banjo, -Ballkon, Banesa posedon termokos, Në çmimi përfshihet dhe bodrumi. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-ne-shitje-bregu-i-diellit-12/"> <span class="screen-reader-text">BANESË NË SHITJE BREGU I DIELLIT</span> Read More »</a></p>

BANESË NË SHITJE BREGU I DIELLIT

Për shitje

Ofrohet banesa për shitje në Bregun e Diellit në katin e 11-të në kompleksin “VA” të ndërtuar nga Vëllezërit Asllani. Ky kompleks ofron kushte mjaftë të mira banimi si: parkingje të mjaftueshme, parkun e lojrave, hapsira të përbashketa etj. Banesa ka një siperfaqe 67.25m2 dhe ka këtë renditje: -Salloni me kuzhinë, -Një dhomë gjumi, -Koridor, …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-ne-shitje-bregu-i-diellit-11/"> <span class="screen-reader-text">BANESË NË SHITJE BREGU I DIELLIT</span> Read More »</a></p>

BANESË NË SHITJE ULPIANË

Për shitje

Ofrohet banesa për shitje në Ulpianë në rrugen kryesore. Banesa ka një siperfaqe 55m2 dhe ka këtë rënditje: -Dhoma e dites, -Kuzhinë, -Dy dhoma gjumi -Koridor, -Banjo, -Ballkon Me fletë poseduese. Banesa momentalisht është e zene me qira! Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-ne-shitje-ulpiane-4/"> <span class="screen-reader-text">BANESË NË SHITJE ULPIANË</span> Read More »</a></p>

BANESË NË SHITJE DARDANI

Për shitje

Ofrohet banesa për shitje në Dardani tek Posta Banesa ka një siperfaqe 63m2 dhe ka këtë rënditje: -Dhoma e dites, -Kuzhinë, -Një dhomë gjumi, -Koridor, -Banjo, -Dy ballkona, Me fletë poseduse Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-ne-shitje-dardani-2/"> <span class="screen-reader-text">BANESË NË SHITJE DARDANI</span> Read More »</a></p>

BANESË NË SHITJE RRUGA C

Për shitje

Ofrohet banesa për shitje në Rrugen C. Banesa ka një siperfaqe 96.26m2 ndodhet në Rrugën C, ndërtim i BTP Holding dhe ka këtë rënditje: -Dhomë dite, -Kuzhinë, -Dy dhoma gjumi, -Koridor, -Banjo, -Wc, -Depo, -Ballkon, Objekti përfundon në fund të vitit 2024. Kontrata bëhet tek noteri. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-ne-shitje-rruga-c-8/"> <span class="screen-reader-text">BANESË NË SHITJE RRUGA C</span> Read More »</a></p>

BANESË NË SHITJE MUHARREM FEJZA

Për shitje

Ofrohet banesa për shitje në Muharrem Fejza. Banesa ndodhet në katin e 7-të dhe ka këtë rënditje: -Dhoma e dites, -Kuzhinë, -Dy dhoma gjumi, -Koridor, -Banjo, -Ballkon. Mobilimi i baneses është me një stil të bukur dhe modern. Me fletë poseduese. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-ne-shitje-muharrem-fejza-12/"> <span class="screen-reader-text">BANESË NË SHITJE MUHARREM FEJZA</span> Read More »</a></p>

GARSONIERE NË SHITJE TEK QAFA

Për shitje

Ofrohet për shitje garsoniere tek Qafa. Garsonieria ka një siperfaqe 33m2 ndodhet në katin e dytë dhe ka këtë rënditje: -Dhomë dite, -Kuzhinë, -Koridor, -Ballkon, -Termokos. Me fletë poseduese. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 [+Whats App …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/garsoniere-ne-shitje-tek-qafa/"> <span class="screen-reader-text">GARSONIERE NË SHITJE TEK QAFA</span> Read More »</a></p>

1 2 9