TOKË NË SHITJE PREOC

Për shitje

TOKË NË SHITJE PREOC

Me marreveshje

Ofrohet toka për shitje afër Marigona Residence. Tokë ka një siperfaqe 54 Ari dhe është ngjitur me lagjen Marigona Residence, e përshtatshme për banim. Me fletë poseduse përkthimi bëhet menjëherë. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 [+Whats …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/toke-ne-shitje-preoc/"> <span class="screen-reader-text">TOKË NË SHITJE PREOC</span> Read More »</a></p>

TOKË NË SHITJE GRAÇANICË

Për shitje

Truall 4.5ari në #SHITJE mbrapa Prishtina Mall , Graqanicë. Me flete poseduese , perkthimi tek noteri. Rruge kadastrale, Rruge e asfaltuar, Infrastrukturë komplete. Çmimi 9.900 euro për ari Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 [+Whats App & Viber] 📧 info@fenix-ks.com …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/toke-ne-shitje-gracanice/"> <span class="screen-reader-text">TOKË NË SHITJE GRAÇANICË</span> Read More »</a></p>

TOKË NË SHITJE ÇAGLLAVICË

Për shitje

Tokë 30 Ari në #SHITJE ,afër lagjes Marigona-Çagllavicë. Toka me qasje direkt në rrugë,afër ka edhe hekurudhen,shum e përshtatshme për biznes. Me fletë poseduese dhe mund të përkthehet menjëherë. Çmimi 4500€ për Ari. Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 [+Whats …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/toke-ne-shitje-cagllavice/"> <span class="screen-reader-text">TOKË NË SHITJE ÇAGLLAVICË</span> Read More »</a></p>

TOKË NË SHITJE TALE

Për shitje

TOKË NË SHITJE TALE

Me marreveshje

Ofrohet tokë për shitje në Tale 200m nga bregdeti. Trualli është me gjithë dokumentacionin e rregullt dhe mund të përkthehet menjëherë. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 [+Whats App & Viber] 📧 info@fenix-ks.com 🌐 www.fenix-ks.com Bulevardi Dëshmorët …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/toke-ne-shitje-tale/"> <span class="screen-reader-text">TOKË NË SHITJE TALE</span> Read More »</a></p>

TOKË NË SHITJE HADE E RE-SHKABAJ

Për shitje

Ofrohet për shitje Trualli në Hade te Re-Shkabaj. Trualli gjendet 3km larg qendres dhe ka një siperfaqe prej 5ari. Trualli është me infrastrukture, energji elektrike, ujë, kanalizim dhe leje. Me flete poseduese. Çmimi 56.000euro Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/toke-ne-shitje-hade-e-re-shkabaj-2/"> <span class="screen-reader-text">TOKË NË SHITJE HADE E RE-SHKABAJ</span> Read More »</a></p>

TOKË NË SHITJE HADE E RE-SHKABAJ

Për shitje

Ofrohet për shitje trualli në Hade te Re – Shkabaj. Trualli gjendet 3km larg qendres dhe ka një sipërfaqe prej 10ari e cila është e ndarë në dy parcela. Trualli është me infrastrukture, energji elektrike, ujë, kanalizim dhe leje. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/toke-ne-shitje-hade-e-re-shkabaj/"> <span class="screen-reader-text">TOKË NË SHITJE HADE E RE-SHKABAJ</span> Read More »</a></p>

TOKË NË SHITJE MARIGONA RESIDENCE

Për shitje

Ofrohet truall në shitje në Graçanicë te Marigona Residence. Trualli ka një sipërfaqe 52.79ari dhe gjerësi 33m. Trualli ka qasje ne rrugë dhe ndodhet dy kilometra larg Marigona Residence. Trualli është me flete poseduese, Çmimi total: 105.000€ Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/toke-ne-shitje-marigona-residence/"> <span class="screen-reader-text">TOKË NË SHITJE MARIGONA RESIDENCE</span> Read More »</a></p>

TOKË ME QIRA DRAGODAN

Me qira

TOKË ME QIRA DRAGODAN

Me marreveshje

Ofrohet truall me qira në Dragodan në zonën industriale. Trualli ka një siperfaqe 17.40 Ari. Trualli ka qasje direkte në rrugë dhe ka infrastrukturë të plotë. Ka leje ndërtimi për depo. Çmimi 1500euro   Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/toke-me-qira-dragodan/"> <span class="screen-reader-text">TOKË ME QIRA DRAGODAN</span> Read More »</a></p>

TOKË NË SHITJE SLLOVI-LIPJANË

Për shitje

Ofrohet truall m qira në Sllovi-Lipjanë. Trualli ka një sipërfaqe prej 91ari -Dhjetë kilometra nga Prishtina Mall, -Nëntë kilometra me veturë Lipjani, -Me flete poseduese, -Rruge kadastrale, Çmimi total 32.000€ Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 [+Whats App & Viber] …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/toke-ne-shitje-sllovi-lipjane/"> <span class="screen-reader-text">TOKË NË SHITJE SLLOVI-LIPJANË</span> Read More »</a></p>

TOKË NË SHITJE PREKOC

Për shitje

TOKË NË SHITJE PREKOC

Me marreveshje

Ofrohet për shitje parcela prej 19 ari në fshatin Prekoc-Novomonte . Parcela ndodhet në një zonë të qetë,posedon fletën poseduse,infrastrukturë të plotë. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 [+Whats App & Viber] 📧 info@fenix-ks.com 🌐 www.fenix-ks.com Bulevardi …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/toke-ne-shitje-prekoc/"> <span class="screen-reader-text">TOKË NË SHITJE PREKOC</span> Read More »</a></p>

TOKË NË SHITJE NOVOBËRDË

Për shitje

Shiten 20 ari turall në (Boston) Novobërdë me dy rruge vetem 60m prej asfaltit,po ashtu rruga për tek prona është e shtruar me zhavore. Trualli është me gjith dokumentacionin e rregullt dhe mund të përkthehet menjëherë. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/toke-ne-shitje-novoberde/"> <span class="screen-reader-text">TOKË NË SHITJE NOVOBËRDË</span> Read More »</a></p>

TOKË NË SHITJE MAGJISTRALJA PRISHTINË-MITROVICË

Për shitje

  Ofrohet për Shitje toka me sipërfaqe prej 96.62 Ari,50 metra gjërsi dhe 193 metra gjatësi,gjendet në Magjistralen Prishtinë-Mitrovicë,zonë industriale më saksisht mbrapa Gjini Carpet. Toka ka pozitë mjaftë të mirë e përshtatëshme për veprimtari të ndryshme biznesore,ka qasje në dy rrugë katastrale. Toka posedon dokumentacion është çdo gjë në rregull me fletë poseduese përkthim …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/toke-ne-shitje-magjistralja-prishtine-mitrovice/"> <span class="screen-reader-text">TOKË NË SHITJE MAGJISTRALJA PRISHTINË-MITROVICË</span> Read More »</a></p>

TOKË NË SHITJE PREVALLË

Për shitje

Ofrohet për shitje toka me sipërfaqe 46ari Toka gjendet në rrugen kryesore përballë Hotel Morea,ndodhet në zonen me të frekuentuar e përshtateshme për veprimtari të ndryshme,toka posedon energjinë elektrike,ujesjellësin. Toka posedon fleten poseduese dhe është në proces te legalizimit përkthimi bëhët menjeherë. Toka me sipërfaqe 46ari ▪️Parcela me 8.25 ari ▪️Parcela me 9.15 ari ▪️Parcela …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/toke-ne-shitje-prevalle/"> <span class="screen-reader-text">TOKË NË SHITJE PREVALLË</span> Read More »</a></p>

46 m2
PARCELAT NË SHITJE ÇAGLLAVICË

Për shitje

Ofrohen parcelat në shitje. Parcelat gjenden në Preoc Zona Kadastrale,mbrapa United Hospital,mbrapa Arjeta Group.Ka qasje në rrugë me kadastër dhe është mjaft e përshtatshme për veprimtari të ndryshme biznesore. Toka me sipërfaqe 80 ari ▪️Parcela me 10 ari. ▪️Parcela me 10 ari. ▪️Parcela me 10 ari. ▪️Parcela me 25 ari. ▪️Parcela me 25 ari.   …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/parcelat-ne-shitje-cagllavice/"> <span class="screen-reader-text">PARCELAT NË SHITJE ÇAGLLAVICË</span> Read More »</a></p>

TOKË NË SHITJE

Për shitje

TOKË NË SHITJE

Me marreveshje

Ofrohet toka per shitje ne Çagllavicë e cila ka siperfaqe prej 10 ari e 51 metra Toka posedon fletenposeduese me dokumentacion në rregull. Qmimi i diskutueshem Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 76 [+Whats App & Viber] 📞 048 81 10 01 [+Whats App & Viber] 📧 info@fenix-ks.com 🌐 www.fenix-ks.com …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/truall-ne-shitje/"> <span class="screen-reader-text">TOKË NË SHITJE</span> Read More »</a></p>

10.51 m2
1 2