LOKAL ME QIRA DARDANI

Me qira

LOKAL ME QIRA DARDANI

Me marreveshje

Ofrohet lokali me qira në Dardani nën-Kurriz. Lokali ka një siperfaqe 260m2, hapesirë pune 160m2 dhe hapesira e kuzhinës 100m2. Lokali ipet me qira me te gjith inventarin. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 [+Whats App & …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/lokal-me-qira-dardani/"> <span class="screen-reader-text">LOKAL ME QIRA DARDANI</span> Read More »</a></p>

ZYRE ME QIRA ULPIANË

Me qira

ZYRE ME QIRA ULPIANË

Me marreveshje

Ofrohet Banes-Zyre me qira në Ulpianë në rrugen kryesore. Zyrja ndodhet në rrugen Bulevardi Deshmorët e Kombit në katin 3-të dhe ka këtë rënditje: -Kuzhinë, -Tre hapesira pune, -Koridor, -Banjo, -Ballkon, Banesa është në renovim e siper. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/zyre-me-qira-ulpiane-5/"> <span class="screen-reader-text">ZYRE ME QIRA ULPIANË</span> Read More »</a></p>

ZYRE ME QIRA ULPIANË

Me qira

ZYRE ME QIRA ULPIANË

Me marreveshje

Ofrohet banesë për zyre me qira në Ulpianë ne Soliterin nr 5,ne katin e 1-rë ,mbi Furra Fontana. Hapësira është terësisht e renovuar. Ka dy njesi pune , banjo, koridor. Shume e përshtatshme për aktivitete afariste. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/zyre-me-qira-ulpiane-4/"> <span class="screen-reader-text">ZYRE ME QIRA ULPIANË</span> Read More »</a></p>

ZYRE ME QIRA QENDËR

Me qira

ZYRE ME QIRA QENDËR

Me marreveshje

Zyre me qira në rrugën “Rexhep Luci”. Zyrja ka një sipërfaqe prej 47m2 dhe posedon këtë rënditje : Dy hapsira pune, Kuzhine, Banjo, Dy Ballkona. Zyrja posedon edhe Termokos. Çmimi 400euro + depozita Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 [+Whats …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/zyre-me-qira-qender-4/"> <span class="screen-reader-text">ZYRE ME QIRA QENDËR</span> Read More »</a></p>

ZYRE NË SHITJE PRISHTINA E RE

Për shitje

Ofrohet zyre për shitje tek Prishtina e re. Zyrja ka një siperfaqe 64m2 dhe ndodhet afer Pallatit të Drejtësisë në kompleksin e ndertuar nga “Vg Construction” Objekti është i destinuar vetem për hapesira afariste. Kontrata bëhet te Avokati Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/zyre-ne-shitje-prishtina-e-re/"> <span class="screen-reader-text">ZYRE NË SHITJE PRISHTINA E RE</span> Read More »</a></p>

ZYRE ME QIRA LAKRISHTË

Me qira

ZYRE ME QIRA LAKRISHTË

Me marreveshje

Ofrohet zyre për qira në Lakrishtë, tek “Icon Tower”. Zyrja ndodhet në katin e 4-të dhe ka një siperfaqe prej 116.21m2 është e lokalizuarë në një lagje mjaftë të përshtatshme dhe ka afër çdo shërbim që i nevojitet klientëve. Sistemi i ngrohjes është me energji elektrike. Objekti banesor posedon ashensor funksional. Zyra ka këtë rënditje: …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/zyre-me-qira-lakrishte-2/"> <span class="screen-reader-text">ZYRE ME QIRA LAKRISHTË</span> Read More »</a></p>

LOKAL ME QIRA LAKRISHTË

Me qira

LOKAL ME QIRA LAKRISHTË

Me marreveshje

Ofrohet zyre për qira në Lakrishtë, tek “Icon Tower”. Zyrja ndodhet në katin e 9-të dhe ka një siperfaqe 111m2 ,është e lokalizuara në një lagje mjaftë të përshtatshme dhe ka afër çdo shërbim që i nevojitet klientëve. Sistemi i ngrohjes është me energji elektrike. Objekti banesor posedon ashensor funksional. Zyra ka këtë rënditje: -Tre …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/lokal-me-qira-lakrishte-2/"> <span class="screen-reader-text">LOKAL ME QIRA LAKRISHTË</span> Read More »</a></p>

LOKAL ME QIRA LAKRISHTË

Me qira

LOKAL ME QIRA LAKRISHTË

Me marreveshje

Ofrohet zyre për qira në Lakrishtë, tek “Icon Tower”. Zyrja ndodhet në katin e 9-të dhe ka një siperfaqe 111m2 ,është e lokalizuara në një lagje mjaftë të përshtatshme dhe ka afër çdo shërbim që i nevojitet klientëve. Sistemi i ngrohjes është me energji elektrike. Objekti banesor posedon ashensor funksional. Zyra ka këtë rënditje: -Tre …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/lokal-me-qira-lakrishte-3/"> <span class="screen-reader-text">LOKAL ME QIRA LAKRISHTË</span> Read More »</a></p>

ZYRE ME QIRA ULPIANË

Me qira

ZYRE ME QIRA ULPIANË

Me marreveshje

Ofrohet Zyre me qira në Ulpianë,afër barnatores Rexall. Zyrja ka një sipërfaqe 60m2 dhe posedon: Dy hapësira pune, Një kuzhinë, Një depo, Një banjo. Çmimi me marrveshje!   Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 [+Whats App & Viber] 📧 info@fenix-ks.com …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/zyre-me-qira-ulpiane-3/"> <span class="screen-reader-text">ZYRE ME QIRA ULPIANË</span> Read More »</a></p>

ZYRE ME QIRA QENDËR

Me qira

ZYRE ME QIRA QENDËR

Me marreveshje

Ofrohet zyrja me qira në Qender afer Katedrales Zyrja gjendet në rrugen kryesore ka një siperfaqe 85m2 dhe ka këtë renditje: Katër njësi pune, Kuzhinë, Banjo. Çmimi i diskutueshem Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 [+Whats App & Viber] 📧 …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/zyre-me-qira-qender-3/"> <span class="screen-reader-text">ZYRE ME QIRA QENDËR</span> Read More »</a></p>

ZYRE ME QIRA ULPIANË

Me qira

ZYRE ME QIRA ULPIANË

Me marreveshje

Ofrohet Zyre me qira në rrugën kryesore në Ulpianë. Zyrja gjendët në katin e 2-të dhe ka një sipërfaqe prej 90m2. Posedon hapsirë të mjaftueshme pune si dhe një kuzhinë dhe një tualet. Ndodhet në një lokacion shumë të përshtatshëm për zhvillime të veprimtarive të ndryshme biznesore,pasi ndodhet në një pjesë të frekuentuar të kryeqytetit. …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/zyre-me-qira-ulpiane-2/"> <span class="screen-reader-text">ZYRE ME QIRA ULPIANË</span> Read More »</a></p>

ZYRE ME QIRA QENDËR

Me qira

ZYRE ME QIRA QENDËR

Me marreveshje

Ofrohet zyre me qira në qendër , Sheshi Zahir Pajaziti, Rr.”Nena Tereze” Gjendet në katin e parë me sipërfaqe 45m². Me lokacion të përshtatshëm e renovuar dhe e gatshme për çfarëdo lloj veprimtarie. Qmimi i diskutueshem Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/zyre-me-qira-qender-2/"> <span class="screen-reader-text">ZYRE ME QIRA QENDËR</span> Read More »</a></p>

45 m2
ZYRE ME QIRA QENDËR

Me qira

ZYRE ME QIRA QENDËR

Me marreveshje

Ofrohet zyre për qira në Qender,në Rrugen Xhorxh Bush. Zyrja ka një siperfaqe 65m2 neto dhe ndodhet në katin e 3-të,janë të lokalizuara në një lagje mjaftë të përshtatshme dhe ka afër çdo shërbim që i nevojitet klientëve. Sistemin e ngrohjes e ka me Termokos. Zyra ka këtë rënditje: -Tre hapësira pune, -Koridor -Banjo -Wc …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/zyre-me-qira-qender/"> <span class="screen-reader-text">ZYRE ME QIRA QENDËR</span> Read More »</a></p>

65 m2
ZYRE ME QIRA RRUGA B

Me qira

ZYRE ME QIRA RRUGA B

Me marreveshje

Ofrohet zyrja me qera në Rrugen B. Gjendet në rrugen kryesore në katin e parë Banesa ka nje siperfaqe prej 108m2 dhe posedon: 4 hapsira pune, 2 banjo. Qmimi i diskutueshem Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 [+Whats App & …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/zyre-me-qira-rruga-b/"> <span class="screen-reader-text">ZYRE ME QIRA RRUGA B</span> Read More »</a></p>

108 m2
ZYRE ME QIRA LAKRISHTË

Me qira

ZYRE ME QIRA LAKRISHTË

Me marreveshje

Ofrohet zyre për qira në Lakrishtë,tek Icon Tower Zyrja ka një siperfaqe 116m2 dhe ndodhet në katin e 4-të,janë të lokalizuara në një lagje mjaftë të përshtatshme dhe ka afër çdo shërbim që i nevojitet klientëve. Sistemin e ngrohjes e kanë me energji elektrike. Objekti banesor posedon ashensor funksional. Zyrja ka këtë rënditje: -Tre hapësira …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/zyre-me-qira-lakrishte/"> <span class="screen-reader-text">ZYRE ME QIRA LAKRISHTË</span> Read More »</a></p>

116 m2
1 2 3