"Rritja e vlerës së pasurisë suaj është misioni ynë!"

Evolucioni i luksit fillon këtu

Gjeni Pronen Perfekte

BANESË ME QIRA MATI 1

Me qira

BANESË ME QIRA MATI 1

Me marreveshje

  Ofrohet banesë me qira në lagjen Mati 1. Banesa gjendet në katin e 3-të si dhe ka këtë rënditje: Sallon me kuzhinë, Një dhomë gjumi, Banjo, Ballkon. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 [+Whats App & …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-me-qira-mati-1-3/"> <span class="screen-reader-text">BANESË ME QIRA MATI 1</span> Read More »</a></p>

BANESË ME QIRA MATI 1

Me qira

BANESË ME QIRA MATI 1

Me marreveshje

  Ofrohet banesë me qira Mati 1 Rruga”Ndue Perlleshi”. Banesa gjendet në katin e 1-rë me sipërfaqe 100m2 si dhe ka këtë rënditje: Sallon, Kuzhinë me tryezari, Dy dhoma gjumi, Banjo, WC, Depo, Ballkon. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-me-qira-mati-1-2/"> <span class="screen-reader-text">BANESË ME QIRA MATI 1</span> Read More »</a></p>

BANESË ME QIRA RRUGA B

Me qira

BANESË ME QIRA RRUGA B

Me marreveshje

Ofrohet me qira banesë në Rrugën B,mbrapa Maxi 24h ndërtuar nga “Alb Vizion”. Banesa ka këtë renditje: Sallon me kuzhinë, Dy dhoma të gjumit, Një banjo, Dy ballkona. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 [+Whats App & …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-me-qira-rruga-b-9/"> <span class="screen-reader-text">BANESË ME QIRA RRUGA B</span> Read More »</a></p>

BANESË ME QIRA TOPHANE

Me qira

BANESË ME QIRA TOPHANE

Me marreveshje

Ofrohet banesë me qira në Tophane. Banesa gjendet në katin e 8-të dhe ka këtë rënditje: Sallon me kuzhinë, Dy dhoma gjumi, Banjo, Ballkon. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 [+Whats App & Viber] 📧 info@fenix-ks.com 🌐 …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-me-qira-tophane/"> <span class="screen-reader-text">BANESË ME QIRA TOPHANE</span> Read More »</a></p>

BANESË ME QIRA LAGJJA E SPITALIT

Me qira

  Ofrohet banesë me qira në Lagjen e Spitalit , Rr”Holger Petersen” objekti Vëllezërit Asllani. Banesa gjendet në katin e 5-të dhe ka këtë rënditje: Sallon me kuzhinë, Dy dhoma gjumi Banjo, WC, Shpajz, Ballkon. Banesa posedon garazh dhe depo në -1, të cilat ofrohen së bashku me banes në të njejtin çmim. Nxemja është …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-me-qira-lagjja-e-spitali/"> <span class="screen-reader-text">BANESË ME QIRA LAGJJA E SPITALIT</span> Read More »</a></p>

BANESË ME QIRA ARBËRI

Me qira

BANESË ME QIRA ARBËRI

Me marreveshje

Ofrohet banesa me qira në lagjen Arbëria, përballë Minimax-it. Ka një sipërfaqe të shfrytëzueshme prej 90m² ndërsa ndodhet në katin e 3-të. Banesa posedon kushte tejet të mira dhe është e organizuar mirë me mobilje të reja dhe elegante. Objekti banesor ku ndodhet banesa posedon ashensor funksional kurse sistemi i ngrohjes është me energji elektrike. …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/banese-me-qira-arberi-19/"> <span class="screen-reader-text">BANESË ME QIRA ARBËRI</span> Read More »</a></p>

Kush jemi ne

Rreth nesh

Ne ofrojmë një histori të dëshmuar suksesi në ofrimin e një zgjidhjeje të vetme, me zgjidhje të menduara përpara për të harmonizuar nevojat tuaja për pasuri të paluajtshme me objektivat e biznesit tuaj. Profesionistët e Fenix ofrojnë ekspertizë në të gjitha aspektet e pasurive të paluajtshme komerciale, nga dhënia me qira, blerja, shitja, menaxhimi dhe vlerësimi i pronave deri te ofrimi i planifikimit strategjik, kërkimit, analizës dhe më shumë.
Gjejeni Shtepine Perfekte

Listimet unike

Le t'ju gjejmë së bashku vendin që meritoni

Adresa:
Bulevardi Deshmoret e Kombit, 72/A P+2, Nr.7,
Prishtine
Email:
info@fenix-ks.com

Krahasimi