DEPO ME QIRA MAGJISTRALJA PRISHTINË-FERIZAJ

Me qira

Ofrohet Depo për qira në magjistralen Prishtinë- Ferizaj,të ndërtuara me panell,standarte të larta,hapsirë të hapura dhe e përshtatshme për veprimtari të ndryshme dhe me një lokacion adekuat dhe të lehtë me qasje direkte në rrugë kryesore. Depo ka një siperfaqe prej 600m2,lartesia e depos 6 Metra Depoja posedon rrymë, ujë, ndriqim të jashtëm dhe të …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/depo-me-qira-magjistralja-prishtine-ferizaj-2/"> <span class="screen-reader-text">DEPO ME QIRA MAGJISTRALJA PRISHTINË-FERIZAJ</span> Read More »</a></p>

DEPO ME QIRA MAGJISTRALJA PRISHTINË-FERIZAJ

Me qira

  Ofrohet depo për qira në magjistralen Prishtinë-Ferizaj,të ndërtuara me panell,standarte të larta,hapsirë të hapura dhe e përshtatshme për veprimtari të ndryshme dhe me një lokacion adekuat dhe të lehtë me qasje direkte në rrugë kryesore. Depo ka një siperfaqe prej 480m2. Lartesia e depos 5 Metra. Depoja posedon rrymë,ujë,ndriqim të jashtëm dhe të brendshëm,parking …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/depo-me-qira-magjistralja-prishtine-ferizaj/"> <span class="screen-reader-text">DEPO ME QIRA MAGJISTRALJA PRISHTINË-FERIZAJ</span> Read More »</a></p>