LOKAL ME QIRA VETERNIK

Me qira

LOKAL ME QIRA VETERNIK

Me marreveshje

Ofrohen 2 Lokale me qira në Veternik tek Prime City. Lokalet me sipërfaqe prej 70.28m2 dhe 45.16m2, lokalet lëshohen ndaras ose bashkë. Lokalet ndodhën në përdhes dhe kanë një pozitë mjaftë të favorshme për veprimtari të ndryshme biznesore. Çmimi me marrëveshje Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/lokal-me-qira-veternik/"> <span class="screen-reader-text">LOKAL ME QIRA VETERNIK</span> Read More »</a></p>

LOKAL ME QIRA LAKRISHTË

Me qira

LOKAL ME QIRA LAKRISHTË

Me marreveshje

Ofrohet lokali me qira në Lakrishtë. Lokali posedon një sipërfaqe prej 200m2 Hapësira është e përshtatshme për zhvillime të veprimtarive të ndryshme biznesore,pasi pozicionohen në një lokacion të përshtatshëm,me frekuentim të lartë dhe qasje të shpejtë në rrugë kryesore. Çmimi 1000 euro + depoziti Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/lokal-me-qira-lakrishte-4/"> <span class="screen-reader-text">LOKAL ME QIRA LAKRISHTË</span> Read More »</a></p>

LOKAL NË SHITJE TE QAFA

Për shitje

LOKAL NË SHITJE TE QAFA

Me marreveshje

Ofrohet për shitje lokali afarist tek Qafa. Lokali ka një sipërfaqe prej 95 m2 dhe posedon këtë rënditje: Hapsirë pune dhe hapsirë për takime, Kuzhine, Banjo. Lokali mund të shfrytëzohet për veprimtari të ndryshme biznesore. Kontrata bëhet te Noteri. Çmimi 250,000€ i negociueshem   Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/lokal-ne-shitje-te-qafa/"> <span class="screen-reader-text">LOKAL NË SHITJE TE QAFA</span> Read More »</a></p>

ZYRE ME QIRA QENDËR

Me qira

ZYRE ME QIRA QENDËR

Me marreveshje

Zyre me qira në rrugën “Rexhep Luci”. Zyrja ka një sipërfaqe prej 47m2 dhe posedon këtë rënditje : Dy hapsira pune, Kuzhine, Banjo, Dy Ballkona. Zyrja posedon edhe Termokos. Çmimi 400euro + depozita Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 [+Whats …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/zyre-me-qira-qender-4/"> <span class="screen-reader-text">ZYRE ME QIRA QENDËR</span> Read More »</a></p>

LOKAL NË SHITJE LAKRISHTË

Për shitje

Ofrohet për shitje lokali afarist në qendren tregtare Nartel Center Lokali ka një siperfaqe prej 55m2 dhe ndodhet në katin e parë. Lokali ka një lartesi prej 6 metra. Ndërtesa posedon hapësirë të mjaftueshme për vendparkim të jashtëm. Lokali mund të shfrytëzohet për veprimtari të ndryshme biznesore pasi gjendet në zemër të qendrës së qytetit, …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/lokal-ne-shitje-lakrishte-2/"> <span class="screen-reader-text">LOKAL NË SHITJE LAKRISHTË</span> Read More »</a></p>

LOKAL NË SHITJE VUSHTRRI

Për shitje

LOKAL NË SHITJE VUSHTRRI

Me marreveshje

LOKAL NË SHITJE VUSHTRRI -ID1534 Ofrohet Lokali për shitje tek “Kompleksi Dijari Residence” në Vushtrri. Lokali ka një siperfaqe prej 305m2 dhe posedon një hapesirë parkingu të mjaftueshëm. Lokali ka pozitë përfekte në kompleks organzim shumë funksional, këndi i lojrave për femijë, fushë sporti, sistem të ujitjes, gjelbrim të shumtë, distancë e madhe mes banesave, …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/lokal-ne-shitje-vushtrri-2/"> <span class="screen-reader-text">LOKAL NË SHITJE VUSHTRRI</span> Read More »</a></p>

LOKAL NË SHITJE VUSHTRRI

Me qira

LOKAL NË SHITJE VUSHTRRI

Me marreveshje

Ofrohet Lokali për shitje tek “Kompleksi Dijari Residence” në Vushtrri. Lokali ka një siperfaqe prej 200m2 hapesirë të mbrendshme dhe posedon një terasë 30m2 me një pamje përfekte. Lokali ka pozitë përfekte në kompleks organzim shumë funksionaln, këndi i lojrave për femijë, fushë sporti, sistem të ujitjes, gjelbrim të shumtë, distancë e madhe mes banesave, …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/lokal-ne-shitje-vushtrri/"> <span class="screen-reader-text">LOKAL NË SHITJE VUSHTRRI</span> Read More »</a></p>

LOKAL ME QIRA RRUGA C

Me qira

LOKAL ME QIRA RRUGA C

Me marreveshje

Ofrohet lokali me qira në rrugën C , kompleksi “Euro Abi” Lokali ka sipërfaqe 55 m2 dhe ka shfrytëzim maksimal të hapësirës Hapësira e lokalit mund të përdoret për zhvillimin e veprimtarive biznesore, varësisht nga kërkesat që kanë klientët. Lokali ka këtë rënditje: -Njesi pune, -Banjo. Çmimi i diskutueshem Për informata më të hollësishme na …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/lokal-me-qira-rruga-c/"> <span class="screen-reader-text">LOKAL ME QIRA RRUGA C</span> Read More »</a></p>

LOKAL NË SHITJE LAKRISHTË

Për shitje

Ofrohet për shitje lokali në Lakrishtë,kompleksi “Icon Tower”,ndërtues “Arting”. Ndodhet në katin e 9-të me sipërfaqe 95.82m² dhe ka shfrytëzim maksimal të hapësirës. Posedon lokacion shumë të përshtatshëm dhe mjaftë të frekuentuar. Hapësira e lokalit mund të përdoret për zhvillimin e veprimtarive biznesore,varësisht nga kërkesat që kanë klientët,duke përfshirë shfrytëzim të hapësirës për zyre, call …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/lokal-ne-shitje-lakrishte/"> <span class="screen-reader-text">LOKAL NË SHITJE LAKRISHTË</span> Read More »</a></p>

LOKAL NË SHITJE LAGJJA E MUHAXHERËVE

Për shitje

  Lokal në shitje Rr.Isa Kastrati , Prishtinë. Ofrohet për shitje lokali me sipërfaqe 109.5m2 në Albing Residence. Lokali ndodhet në katin e 1-rë. Objekti posedonë 3 (Tre) ashensor dhe parking të mjaftueshëm. Lokali mundë të kthehet dhe në banes për banim. Dy Wc,(Janë të punuara extra) Dy Ballkona. Kontrata bëhet tek noteri. Çmimi me …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/lokal-ne-shitje-lagjja-e-muhaxhereve/"> <span class="screen-reader-text">LOKAL NË SHITJE LAGJJA E MUHAXHERËVE</span> Read More »</a></p>

LOKALET NË SHITJE MUHARREM FEJZA

Për shitje

Ofrohen lokalet për shitje,në Rrugen”Jakovë Xoxa” Muharrem Fejza. Lokalet janë me sipërfaqe të ndryshme duke filluar nga 33m2 deri në 130m2. Këto hapësira janë të përshtatshme për zhvillime të veprimtarive të ndryshme biznesore,pasi pozicionohen në një lokacion të përshtatshëm,me frekuentim të lartë dhe qasje të shpejtë në rrugë kryesore.   Çmimi me marrëveshje Për informata …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/lokalet-ne-shitje-muharrem-fejza/"> <span class="screen-reader-text">LOKALET NË SHITJE MUHARREM FEJZA</span> Read More »</a></p>

LOKAL ME QIRA BREGU I DIELLIT

Me qira

  Ofrohet lokali me qira i cili ndodhet mbrapa Royal Mall. Lokali ka një siperfaqe prej 350m2,brenda mureve ka 280m2 dhe 70m2 ballkona. Lokali ka 3 hyrje,5 dalje ne ballkone. Hapsirë të mjaftueshme parkingu. Sipas kerkeses,mund te largohen te gjithe elementet. Qmimi i diskutueshem Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/lokal-me-qira-bregu-i-diellit/"> <span class="screen-reader-text">LOKAL ME QIRA BREGU I DIELLIT</span> Read More »</a></p>

LOKAL ME QIRA PEJTON

Me qira

LOKAL ME QIRA PEJTON

Me marreveshje

Ofrohet me qira lokali në Pejton (ish Ambasada Norvegjeze) me sipërfaqe 250m² Lokacion i përshtatshëm dhe hapsirë e mjaftueshme për punë.   Qmimi i diskutueshem Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 048 30 77 78 [+Whats App & Viber] 📧 info@fenix-ks.com 🌐 www.fenix-ks.com Bulevardi …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/lokal-me-qira-pejton/"> <span class="screen-reader-text">LOKAL ME QIRA PEJTON</span> Read More »</a></p>

250 m2
LOKAL ME QIRA LAGJJA E MUHAXHERËVE

Me qira

  Ofrohet lokali për qira në lagjen e Muhaxherëve Lokali ndodhet në rrugen Bedri Shala ka një siperfaqe 35m2,ndodhet në përdhes i përshtateshem për veprimtari të ndryshme. Lokali posedon nxemjet nën dysheme dhe ka një banjo. Qmimi i diskutueshem Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/lokal-me-qira-lagjja-e-muhaxhereve-2/"> <span class="screen-reader-text">LOKAL ME QIRA LAGJJA E MUHAXHERËVE</span> Read More »</a></p>

LOKAL ME QIRA LAGJJA E MUHAXHERËVE

Me qira

Ofrohet lokali për qira në lagjen e Muhaxherëve Lokali ndodhet në rrugen Bedri Shala ka një siperfaqe 35m2,ndodhet në përdhes i përshtateshem për veprimtari të ndryshme. Lokali posedon nxemjet nën dysheme dhe ka një banjo. Qmimi i diskutueshem Për informata më të hollësishme na kontaktoni: 📞 048 30 77 77 [+Whats App & Viber] 📞 …<p class="read-more"> <a class="" href="https://fenix-ks.com/index.php/property/lokal-me-qira-lagjja-e-muhaxhereve/"> <span class="screen-reader-text">LOKAL ME QIRA LAGJJA E MUHAXHERËVE</span> Read More »</a></p>

35 m2
1 2